Kuntosali uusii tilojaan – Tule tutustumaan!

Kuntosali uusii tilojaan – Tule tutustumaan!

Kuntosalin uudet tilat ovat kahdessa kerroksessa, joissa on 400m2 vapaata yhtenäistä tilaa treeniin kuin treeniin! Valintasi mukaan, alakerrassa tai yläkerrassa.

Hyvät tilat ja kuntosalilaitteet vaikuttavat viihtyvyyteen. Pukeutumistilojen ja saniteettitilojen viihtyvyyteen vaikuttavat tekijät, kuten puhtaus, ovat myös otettu huomioon.

Toivomuslistaa saa jättää, jos mieleen tulee muutosehdotuksia tilankäytön ja viihtyvyyden suhteen.

 

Star Trac laitteet

Kuntosalimme on varustettu monipuolisesti laadukkailla ja helppokäyttöisillä Star Trac- laitteilla, joilla harjoittelu on vaivatonta ja kiinteiden liikeratojen ansiosta turvallista esim. kuntouttavaan liikuntaan tai aloitteleville kuntoilijoille.

Painomääriltään laitteet palvelevat luonnollisesti myös edistyneimpiä kuntoilijoita.

Human Sport on suunniteltu mukailemaan luonnollisia liikeratoja ja niiden käyttömahdollisuudet ovat erittäin moninaiset.

Laitteita voidaan käyttää normaalin treenin lisäksi myös tehokkaasti kuntoutuksen osana. Lisäksi salilta löytyy monipuolinen vapaiden painojen alue.

 

Infrapunasauna

Infrapunasauna puhdistaa ihoa, parantaa ihon ulkonäköä, stimuloi ihosolujen uusiutumista, ehkäisee ihon verenpurkaumia ja parantaa ihon aineenvaihduntaa. Iho muuttuu pehmeäksi ja sen jäntevyys, joustavuus ja väri paranevat.

Tavallisen saunan ominaisuus on, että saunomisen jälkeen valtaa pieni väsymyksen tunne, mutta infrapunasauna sitä vastoin lisää energisyyttä. Monet saunovatkin aamuisin ennen töihin lähtöä. Sydämen lyöntitiheys nousee ja kapasiteetti paranee. Sydän pumppaa laajentuneiden verisuonten läpi enemmän verta ja saa näin aikaan treenin kaltaisen vaikutuksen.

Muutamia infrapunasaunan terveysvaikutuksia: lievittää kroonista väsymystä, nopeuttaa selluliitin vähenemistä, lievittää päänsärkyä, poistaa lihaskipuja, vahvistaa sydänverisuonistoa, matala lämpötila sopii niillekin, joiden on oltava varovaisia sydän- ja verisuonisairauksien kanssa, vähentää stressiä ja väsymystä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Jos haluat tietää lisää kuntosalimme toiminnasta, etkä tavoita meitä puhelimella, jätä soittopyyntö tai viesti. Vastaamme kyselyysi.

Hyvä fiilis kaupan päälle!